Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


Bella Thorne

 Bella Thorne

A kiscsaj még csak 13 éves de már sok reklámba szerepelt s most egy Disney sorozatban is szerepet kapott.

Születési név: Annabella Avery Thorne 

Becenév: Bella

születési idő: 1996. október. 08

születési hely: Hollywood, Florida, USA

foglalkozás: Színésznő, modell

magasság: 150cm

eredeti hajszín: szőke

szemszín: barna 

csillagjegy: mérleg

Bella 1996. október 8.-án született a floridai Hollywoodban. 3 testvére van: Remy, Dani és Kaili Thorne, akik szintén színészek és modellek. Pár évvel születése után átköltöztek Los Angelesbe. 6 éves kora óta szerepel nemzetközi újságokban, és fiatal kora ellenére több mint 20 reklámban szerepelt. Olyan világhírû márkák reklámarca volt mint pl. a Guess Jeans vagy Ralph Lauren. Eddig kisebb-nagyobb szerepekben tûnt fel különbözõ sorozatokban, mint pl. a Narancsidékben, a HBO Entourage (Törtetõk) c. sorozatában vagy a My Own Worst Enemy-ben (A legrosszabb ellenségem), ahol Ruthy-t játszotta 6 epizód erejéig. 2006-ban az Ant Bully c. video játékban kölcsönözte a hangját az egyik karakternek. 2010-ben számos filmben láthatjuk Bellát, többek között a Corpse c. horrorban, ahol õ a fõszereplõ vagy a One Wish c. vígjátékban, ahol szintén Bella játssza az egyik fõszereplõt. 


érdekességek: 
- Bella édesanyja, Tamara Thorne profi fotós. A legtöbb fotózáson õ fotózza Bellát.
- Bella szabadidejében imád búvárkodni, sétálni és otthon pihenni. 


Hogy ez a tehetséges 13om éves lányka mért került fel az oldalunkra?? azért mert szerepet kapott egy Disney sorozatban a Shake It Up-ba (aminek magyar címe még nem biztos de valami olyasmi lesz hogy: Rázd fel) Ezt a sorozatot majd jövőre tudod nézni.

Szerepe: Cecelia "CeCe" Jones 

Egyenlőre ennyi. Ha kiderül még valami Belláról akkor jelentkezem. És itt van Róla pár kép. A neten rengeteg kép van róla mert anyukája előszeretettel fotózza kicsi lányát. Én most felrakom a kedvenceim.

 

 

Hozzászólások

Hozzászólás megtekintése

Hozzászólások megtekintése

hm..

(Regina, 2013.05.26 18:43)

Szija nagyon nagy rajongód vagyokk...éss nagyonnszeretem az indul a riszátt..!!!...szeryy..♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ......