Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


Zendaya Coleman

 Zendaya Coleman 


ÉLETRAJZ 


Zendaya Coleman amerikai színésznő. 1996. szeptember 1-jén született Oaklandben, Kaliforniában. Zendaya a kaliforniai Shakespeare Színház közelében nőtt fel, ahol édesanyja dolgozott jegyeladóként. Zendaya, melynek jelentése "köszönetet adni" Shonaiul (Egy Bantu nyelv, melyet a Zimbabwe-i emberek beszélnek) divatmodell volt a Macy, Mervyns és Old Navy-nál. Ezen kívül táncos volt egy Sears reklámban, amelyben a Disney Channel sztár, Selena Gomez is feltűnt.

Miközben a színház zeneiskolai programjában tanult, majd fellépett hangversenyeken Zendaya segített az anyukájának jegyeket eladni a színházban. Az Oakland School for The Arts-ba járt, amikor szerepelt az "Once on This Island"-ben a Berkley Playhouse-nál ahol Little Til Moune-t alakította. Szintén színészkedett a CalShakes Conservatory programnál az American Conservatory színházban, valamint több olyan színpadi produkcióban is szerepelt, mint a "Richard III," "Twelfth Night," vagy az "As You Like It".

Zendaya jelenleg családjával és kutyájával, Midnighttal él Los Angelesben. Érdeklődési köréhez tartozik az éneklés, táncolás és a ruhatervezés is.

 

FILMOGRÁFIA

2010 Shake It Up! - Rocky Blue 

 

Hozzászólások

Hozzászólás megtekintése

Hozzászólások megtekintése

radák fanni

(disney fan , 2014.04.30 18:49)

szia jó az oldalad énis imádom a disney t ígytovább

hm..

(Regina, 2013.05.26 18:45)

Szija nagy rajongód vagyokk .. és nagyonn szeretem az indul a riszátt... szeryy...♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ........